Subota, studeni 9, 2019
Home Oglaševalci

Oglaševalci

Smo podjetje, ki proizvaja in prodaja upogibne stroje, profilne linije, razvijalce, navijalce ter drugo potrebno kleparsko opremo. Naši izdelki so plod lastnega razvoja, izkušenj, znanja in sodelovanja z našimi strankam.
Z našimi izdelki vam bomo zagotovili:

  • kvaliteto, ki jo dosežemo z lastnim razvojem, izkušnjami in popolnoma lastno proizvodnjo (CNC obdelava, plazemski razrez, robotsko varjenje)
  • zaradi lastnega trga in prodaje lahko trgujemo z vami brez posrednikov in tako dosežemo realne in dostopne cene;
  • lastna prodaja tudi omogoči, da z vami navežemo boljše stike in tako poskrbimo za funkcionalnost strojev in enostavno upravljanje;
  • učinkovit, ugoden in hiter servis;
  • spopademo se z vsemi nastalimi problemi in jih tudi rešimo.

Ker se zavedamo, da nismo popolni, se neprestano izboljšujemo in trudimo izpolniti vaše želje in potrebe, da ohranimo vaše zaupanje.

Informacije

Strojegradnja SAS
Arzenšek Stanko s.p.

Krtince 11c
3241 Podplat

Telefon: +386 (0)3 810 41 10
Faks: +386 (0)3 810 41 11
Mobile: +386 (0)41 667 473
Emailinfo@strojegradnja-sas.si
Web: strojegradnja-sas.si

Trdo delo je naša stalnica že vse od začetkov podjetja leta 1998 – v začetku je brez popolne predanosti delu težko uspeti, posebej pa smo ponosni na to, da nam je uspelo to uvodno zagnanost obdržati skozi dobro desetletje in pol uspešnega poslovanja! Veseli smo, da za trdo delo vedno znova prejemamo priznanja naših najbolj cenjenih poslovnih partnerjev – naših zadovoljnih strank!

Tudi znanje je lastnost, brez katere je težko začeti. Naš cilj pa ni znanje zgolj ohranjati, temveč ga želimo skozi leta predanega dela neprestano izpopolnjevati, slediti novim smernicam in ugotoviti, kako bomo tudi v prihodnosti kar najbolj navdušili naše stranke. Ob delu se tudi dodatno izobražujemo in usposabljamo. Pri tem si prizadevamo poleg uporabe preverjenih uspešnih praks tudi sami z novimi pristopi prispevati k napredku naše dejavnosti!

Tisto, kar nas skozi leta vedno bolj spremlja, pa so izkušnje. Prav te nam omogočajo, da smo danes vsaki stranki zanesljiv partner na področju gradbeništva. Zavedamo se, da je vsak projekt poseben, dobro vemo, da ima vsaka stranka svoja pričakovanja, svoje želje in potrebe. Naučili smo se prisluhniti, se posvetiti vsakemu opravilu posebej, in na ta način bomo svoje cenjene stranke navduševali tudi v prihodnje!

Kolektiv družinskega podjetja Krovstvo Petrovič, d.o.o., bo z veseljem poskrbel za želje in potrebe vsake stranke. Zavedamo se, da lahko le skozi spoštljivo medsebojno sodelovanje nadaljujemo z uspešnim poslovanjem in korak za korakom dosegamo našo vizijo – ustvariti pošteno družinsko podjetje, ki bo s svojimi krovskimi izdelki in storitvami navduševalo vse svoje stranke!

Kot vaš novi partner na področju krovstva vas želimo navdušiti z vsemi izdelki in storitvami, ki jih pričakujete od zanesljivega krovca. V naši ponudbi boste tako našli vse tisto, kar potrebujete, če se lotevate gradnje, popravil, preureditev ali drugih posegov na vseh vrstah objektov. Prizadevamo si ugoditi vsakemu naročniku posebej, zato je velik del naše ponudbe prilagodljiv potrebam posameznega projekta, seveda pa imamo na zalogi tudi tiste standardne izdelke, brez katerih ne gre.

Izdelujemo predvsem strešne kritine, različne konstrukcije in garaže, pa tudi najrazličnejše kleparske izdelke. V vsakem primeru je naše prvo vodilo kakovost, ki je pri nas vedno na prvem mestu. Izdelke izdelujemo iz kakovostnih materialov, najboljših za določen namen, vedno pa imamo v mislih posebnosti posameznega projekta. Tako lahko izdelke prilagodimo vsakemu naročniku posebej, s tem pa poskrbimo za zadovoljstvo vsake naše stranke!

Pri proizvodnji naših izdelkov se držimo visokih kakovostnih standardov. Poleg izbire najboljših materialov je namreč tudi sam proces proizvodnje skrbno načrtovan in vedno znova natančno izpeljan. Piko na i doda naša prilagodljivost, hitra izvedba in garancija kakovosti!

Vizitka – Petrovič d.o.o.

Zaupa nam že veliko strank po Sloveniji in v tujini. Tudi vi izberite zanesljivega partnerja pri gradnji.

Industrijsko naselje 15, 2325 Kidričevo
Tel.: +386 (0)2 799 0003
GSM.: +386 (0)41 730 848
Fax.: +386 (0)2 799 0005
Emailinfo@petrovic.si
Web: www.petrovic.si

BMC trgovina in proizvodnja d.o.o. je podjetje specializirano za proizvodnjo in prodajo krovsko kleparskih izdelkov, strešnih kritin in orodij, ki jih pri svojem delu uporabljajo krovci in stavbni kleparji.

Podjetje BMC d.o.o. je ekskluzivni uvoznik vrhunskega švedskega orodja Hultafors in zaščitnih delovnih oblačil znamke Snickers Workwear.

BMC TRGOVINA IN PROIZVODNJA D.O.O.
Poslovna cona Žeje pri Komendi
POD JAVORJI 5 , 1218 KOMENDA
Slovenija
E-mail: info (at) bmc-trgovina.si

Telefon: ++386 / (01) 831 31 56
GSM: ++386 / 041 712 500
Web: bmc-trgovina.si/