O nas

Dobrodošli na spletni strani specializirane revije, ki je namenjena prvenstveno kleparjem, tesarjem in krovcem, pa tudi vsem, ki se ukvarjajo z zaključnimi deli v gradbeništvu. Revijo smo začeli izdajati z namenom, da se na enem mestu zbirajo vse informacije, povezane z gradbenimi deli, ter da se končnim uporabnikom olajša iskanje primernih ponudnikov storitev.

Naša ekipa si bo prizadevala, da se bomo lotevali tem, ki bodo za vas zanimive, obiskovali bomo sejme in seminarje, poročali vam bomo o novostih na področju vaše regije ter Slovenije in EU. Vse to z namenom, da posredno pomagamo pri razvoju stroke, saj je prav INFORMACIJA tisto, kar spodbuja trg, zaradi nje se rojevajo nove ideje, inovacije in poslovni izzivi.

Pri tem nam bodo pomagali naši strokovni sodelavci, ki so kot uspešni podjetniki v svoji stroki dejavni že več let, ter so si na svojem strokovnem področju ustvarili ime. Prizadevali si bomo za vzpostavljanje uspešnih in dolgotrajnih odnosov s pripadniki raznovrstnih strok, od izvajalcev, proizvajalcev, trgovcev, strokovnih združenj ter raznih institucij. Vse to z namenom, da bi bili aktualni, zanimivi, prvi na licu mesta.

Vaših predlogov za teme, o katerih želite brati v eni od naslednjih številk revije ali na tej spletni strani, bomo veseli ter so zelo dobrodošli.

Želimo si, da bi revijo in spletno stran urejali skupaj z nami, saj ste vi končni uporabnik. Vaše mnenje nam veliko pomeni in s svojimi idejami, komentarji in željami boste pomagali, da bosta tako revija kot spletna stran Kleparstvo in krovstvo res zaživela.